This four-storey building designed by CLOU showcases a unique composition of office and retail spaces, which is soon to be created at Vanke-Shoukai’s mixed-use development in Daxing.

The sales gallery can be conceived as a playfully arranged showcase pavilion topped by a pragmatically organized office box. The combination of these two volumes, together with the large-scale cantilevers creates a spatial complexity of the interior and exterior.

The sales gallery and its surrounding landscape demonstrate the design direction of the new leisure and business centre, an emphasis on the human scale and a prioritization of functional ambiance.

It aspires to blur the boundaries between the indoor and outdoor spaces, the retail and recreation zones and the spatial transition in between aims to encourage one’s voluntary discovery and generate a dynamic experience.

这个由CLOU设计,四层楼高的建筑展现了与众不同的办公空间与商业空间的结合,即将在万科首开位于大兴的综合发展项目中被建立。

这个销售展馆可以被看作为一个按功能划分的办公盒子落置于一个有趣的展示空间顶部。两个体块的组合以及一个大型的悬挑勾勒出室内与室外空间的错落感。

销售展厅本身和周围的景观体现了新的休闲商业中心以人为本的同时功能氛围优先的设计思路。

建筑致力于打破室内与室外空间,销售和休闲区域之间的界限,空间的过渡目的在于激励自发性的探索和创造动态感的经历。

Showcase Pavilion Daxing

万科大兴销售中心