V-Link Taiyuan is a 30,000 sqm open community hub for university students, young families and Seniors near the Taiyuan South station. It offers an inviting entrance from the main street corner into a new residential area of 7200 homes.

It is designed to link different generations through a novel program of sharing facilities conceptualised in tandem with residential developers Vanke. The program includes classrooms, professional restaurant kitchens, and a community market which can all booked by the community through a social media application.

The open terraces host different programs such as art gardens, playground, concerts, farming and lead all the way to a public basketball court on level 6 which is linked to a gym. We focused on providing a fresh take on the retail courtyard by opening it up inside out.

V-Link Taiyuan

V-Link 太原