CLOU proposes The Greenhouse as a centrepiece for a mixed use complex in Beijing’s Changyang district.

The 195,000 sqm mixed use development includes a shopping and entertainment complex stretching across two plots as well as a residential compound.

‘Our first design move was to imagine a vibrant streetscape filled with events and attractions - a street lined with shops, restaurants, food stalls, playgrounds, green spaces and other city components which we recognise as places for social interaction. Our endeavour was to recreate the unique experience of what we love most about taking a stroll through the streets of a city.’

'In essence CLOU envisions The Greenhouse as a commercial civic centre!'

CLOU以‘城市温室’为中心为北京长阳区设计了一个大型城市综合体。

占地195,000平米的综合体分布于三个相邻地块,其两块用于商业及娱乐,一块用于住宅。

‘我们设计的第一步,是想象一个充满生机和活力的街道,一条有小店、餐厅、大排档、运动场、绿地等社交互动场所的城市小街。我们致力去重建一个在我们所钟爱的在城市街道漫步的非凡体验。’

’总结,CLOU将城市绿洲视为一个商业市民中心!‘

The Greenhouse

都市绿洲