The 3200 sqm Kindergarten building designed by CLOU will be home to 10 children’s classrooms, a multifunctional room and two activity rooms. Surrounded by residential high-rises the saw tooth like façade is a direct result of the daylight studies in order to maximize natural light for the classroom areas.

On ground floor the layout of the common areas encourages sensory activities such as running, jumping and playing by extending the activity zone from the corridor throughout the multifunctional hall, all the way to the exterior terrace.

这个由CLOU设计,占地3200平方米大小的幼儿园将包含10个儿童教室,一个多功能房间与两个活动室。由于幼儿园周围都是高楼住宅,锯齿状的外立面设计确保了教室空间内充足的自然光线。

位于一层的公共区域通过将活动区从走廊穿过多功能厅,一直延伸到室外露台,激励了孩子们的感官活动,促使儿童们去跑跳玩耍。

'Tell me and I forget. Show me and I remember. Involve me and I understand.' – Chinese proverb

’不闻不若闻之,闻之不若见之,见之不若知之,知之不若行之‘– 荀子 儒效篇