The award was announced in the category Architecture with the distinction ‘Iconic Awards 2018: Innovative Architecture – Selection.’

Originally built in 1982, CLOU architects repurpose and transform this industrial boiler room into a public gallery in Taiyuan, China. In 2016, the building was stripped of its original structure and was finally converted into a showroom. Additionally, the 2000 sqm building includes a library, reading room, conference centre and a café, making it a target for all audiences.

该奖项宣布在建筑类别‘2018年度杰出标志奖’:创新建筑——优选

原工业锅炉房建于1982年,CLOU2016年将之前的原有结构去除,并最终将其改造为一个 2000平米的展示中心,其中包括图书馆,阅览室,会议中心和咖啡厅等功能,从而满足大众多样化的不同需求。

About the German Design Council: The German Design Council is a long-established competition organizer. As one of the world’s leading design and architecture excellence centres, the German Design Council is active at the nexus between designers and the construction industry. The German Design Council’s awards recognise important contemporary developments as well as exceptional design accomplishments.

关于德国设计委员会: 德国设计委员会是一个成立多年的竞赛组织机构。 作为全球领先的追求卓越设计和建筑的中心之一,德国设计委员会活跃于设计师和建筑行业之间,其所设奖项对当代重要发展及卓越的设计成就予以表彰。