We are delighted at CLOU that the judges have selected our Wuyi Yuansu Mountain Resort to be commended in the Hotel and Leisure category.

CLOU has designed a chain of amenity pavilions which follow a winding path along river creeks and bridge across a valley. These buildings define thresholds and zones within the resort’s masterplan. The open plan concept of these concrete buildings seeks to provide a sense of informality between guests and staff. In the best tradition of brutalist concrete architecture, it presents an open ‘neutral space’ for guests to inhabit while encouraging a casual holiday lifestyle.

See project here.

我们CLOU很荣幸评委们选择了武义温泉民宿项目作为酒店与休闲类别的嘉奖。

CLOU在山谷中的基地上,随着蜿蜒的小路与溪流设计了一条由小型独立建筑组成的休闲度假设施,并重新定义了该度假村总体规划的界限与区域。这些清水混凝土建筑的开放式平面概念希望在客人与工作人员之间创造一种放松闲适的氛围。在寻求清水建筑的粗野主义的同时,该项目展现了一个开放式的‘中性空间’,鼓励了随性的度假生活方式。

点击这里查看项目。