Photographer Shuhe has captured a set of under construction images of CLOU’s Shenyang Play Stack scheduled to open at the end of September 2018.

Play Stack is a kid’s themed mall thought of as piled up boxes containing playful elements. Terraced volumes, connecting staircases and a large roof deck are threaded into a continuous exterior path which will be leading to surprising discoveries. Flexible in its use, a large scale roof platform will be host to a variety of seasonal events.

摄影师舒赫拍摄记录下了计划于九月底开业的CLOU沈阳叠叠乐施工现场的一系列照片。

‘叠叠乐’是一个由一系列充满趣味性彩色玻璃盒子组成的儿童主题商场。错落的体量,接连的楼梯以及一个大型的屋顶平台共同贯穿为一个充满惊奇发现的连续室外路径。功能多变的屋顶平台可以被用来举办一系列不同的季节性活动。

‘The design seeks to turn routine activities into playful experiences for kids and adults alike,’ says Jan F. Clostermann, Director of CLOU

‘设计通过将固定化活动转换为儿童与大人共同的趣味性经历,从而寻求拓展商业空间的潜力与可能性,’CLOU总监Jan F. Clostermann讲到。

Seeking to attract children and their families, the interior design features abstracted images of planets and space travel to encourage exploration.

The design of the atrium space plays with optical illusions by projecting parts of circular shapes on atrium galleries, walls and ceilings, distinguishing them with colour and timber finishes. The scattered shapes form perfect circles from specific viewpoints.

Customers are engaged in discovering these viewpoints and capturing their experience on their camera phone. Within the restrooms stripes of black and red infinitely repeat in mirrors evoking cinematic depictions of travelling at light speed.

室内设计通过将抽象的星球与太空旅行图案分散于中庭展廊,希望鼓励人们探索的热忱。分散的星球图案散落在中庭展廊,墙面以及天花,由突出的色彩或木质材料界定。

由特定的角度观察,一系列分散的图案便组成了完整的圆形。顾客在购物经历中自发地唤起去探索的欲望并用相机记录下他们的独特经历。在洗手间的室内设计中,红黑相间的条纹图案在特定放置的镜面前无穷尽延伸,从而创造一种仿佛在光速中穿梭于太空的电影场景感。