The Project will be included in this year’s A+Architecture, an annual compendium of the world’s most inspiring architecture, published in partnership with Phaidon. Congratulations from CLOU to all other winners of the 2019 Architizer A+Awards!

该项目将被收录于今年的A+建筑年度合集。该合集将汇集一年一度世界最优秀的建筑设计作品,与Phaidon联合出版。 与此同时,我们也祝贺所有其他2019 Architizer A+的获奖同行!

In newly-built vertical communities such as southwest Shenyang, where adequate facilities and public spaces are often lacking, neighbourhood malls have become popular meeting places. This is particularly evident where homes are small and multi-generational living is common.

The design functions as a hub, with a strong community vibe by offering a place to share quality time with friends and family in this recently built city quarter.

Terraced volumes and connecting staircases are threaded into a continuous exterior path which leads to a large rooftop deck. The walkways weave these spaces into a pedestrian network that can lend its support to the developing public domain of southwest Shenyang.

新建的垂直社区往往面临配套设施匮乏,公共空间缺失等问题。在这样的背景下,社区商业正成为新兴的社交场所。 这一现象在多代混住的小户型社区尤为明显。

‘叠叠乐’商场是一个带有强烈社区氛围的中转站,为人们提供和朋友,家人一起度过高品质闲暇时光的公共空间。

错落的体量由一系列连续的室外台阶串联成一条充满惊奇发现的路径,直达屋顶。这样的步行体验为沈阳南部新城编织起了一个立体错落的公共社交空间。