CLOU architects have released a series of photographs from the site of Chang’an Paradise Walk documenting progress of the commercial project. Our Office was commissioned in 2017 to design the interiors for the 54,000 sqm, six storey shopping mall. Construction is now nearly finished and Chang'an Paradise Walk is set to open in December 2019. Located at the western end of Beijing’s iconic Chan'an Jie this community mall will provide a new focal point for the Mentougou District.

CLOU发布了一系列长安天街的现场拍摄图片,以记录这个商业项目的进展。CLOU2017年接受委托设计这个54,000平方米,六层商场的室内设计。施工现已接近完成,长安天街预计将于201912月开业。坐落于北京标志性的长安街西端,这个社区型商场将为门头沟地区提供一个新的聚焦点。

A key design intention focused on providing a creative social space on the mall’s top floor enticing visitors to visit, capture and share the design on social media. The vaulted double height spaces were inspired both by Beijing’s imperial archways and the light-flooded renovated factory spaces in Beijing’s Art District which now operate as galleries. Featured details include mirrored inlays and over-sized light bulbs creating interest on the curved surface of the seamless GRG panels.

continue reading

一个重要的设计意图为专注于在商场顶层提供一个富有创意性的社交空间,以吸引访客打卡,拍照及分享至社交媒体。双层拱形挑高空间的设计灵感来源于北京皇家拱门与北京艺术区充满光感的由工厂空间改造而成的画廊。极具特点的细节包括镜面反射嵌片与大型的泡泡灯在大面积无缝GRG曲面板上创造了趣味性。

继续阅读